P1120010.JPG

Последни Новини


На 24.07.2019 г. в град Велико Търново се проведе съвместно заседание на УС и КС на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 27 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 27


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


СКРЪБНА ВЕСТ

УС на НАПОС-РБ с голямо прискърбие съобщава, че на 23.01.2014 г. почина доц. Иван Андреев, председател на Общински съвет – Сливен в мандат 2003-2007 г., съучредител на НАПОС-РБ и зам. председател на УС на НАПОС-РБ от 2004 до 2008 г.

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!

Публикация в http://sliven-news.com

Отиде си доц. Иван Андреев

andreev

Доцент Иван Андреев, който дълги години бе общински съветник от БСП и напусна групата преди време, е починал тази сутрин в 5 ч. Лошата новина потвърди председателят на групата съветници на БСП Соня Келеведжиева. 

„Дълбоко скърбим за колегата, приятеля, другаря, общественика, общинския съветник доцент Иван Андреев, каза тя пред „Сливен нюз”. От името на групата на БСП изразявам нашите дълбоки и искрени съболезнования към близките му. Скърбим заедно с тях. За нас той бе опора със знанията си, с мъдростта си, с прозорливостта си, с опита си в Общинския съвет. Винаги ни помагаше и заедно отстоявахме позициите си за доброто на Сливен. Тежка е загубата за нашата група, за кратко време загубихме двама съветници. Все още ни е трудно да повярваме, че доцент Андреев вече го няма. Съжалявам за едно – че не можахме преживе да изразим нашето уважение към него. Спомняте си, че когато той заяви намерението си да напусне нашата група, направих предложение доцент Андреев да бъде награден с почетния знак на Община Сливен. Така и не можахме да му връчим тази награда, а сега няма кой да чуе нашите думи на благодарност…”