P1110813.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


Председателят на Общински съвет-Русе и член на НАПОС-РБ Иво Пазарджиев: Ще предложа отпускане на общински средства за детската градина в Червена вода

Забавачката е в окаяно състояние и се нуждае от спешен ремонт

Иво Пазарджиев, председател на Общински съвет – Русе и член на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/ спази своето обещание в отговор на отвореното писмо на Александър Дърмонджиев и посети детската градина в с. Червена вода.
DSC08771
Действително базата има нужда от спешен ремонт, както и от непрекъсната поддръжка. Очаква се през септември учебната година да започне с 27 деца, които ще бъдат в една група, но при наличието на още деца, детското заведение ще трябва да разполага и с допълнителна стая за занимания.
DSC08765 (1)
Пазарджиев ще направи предложение да се отделят средства за още една стая, в която към момента няма подходящи условия – липсват дограма, боя на стените и подходящи мебели от първа необходимост.
DSC08752
Най-сериозен се оказва проблемът със санитарния възел в използваемата част, като към момента има възложен ремонт.
DSC08756
Председателят на местния парламент казва, че се радва, че благодарение на активната гражданска позиция на Александър Дърмонджиев, общината ще предприеме съответните действия за почистване на канала в селото.
DSC08763

Назад към Новини