P1120086.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


Тодор Георгиев, председател на Общински съвет-Дряново и член на НАПОС-РБ: Преборихме се за запазване офиса на „VIVACOM“ в Дряново

Представителството на мобилния оператор в града не само, че няма да бъде закрито, но и разширява дейността си в община Дряново чрез услугата „От врата до врата“ и мобилен офис

Успяхме да се преборим за запазване на офиса на „VIVACOM“ в Дряново. Това обяви Тодор Георгиев, председател на местния Общински съвет и член на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/. Това се случи благодарение на положените усилия и навременните действия от негова страна, както и на кмета Трифон Панчев и зам.градоначалника Ангел Ангелов.

333292007_721778589605673_2663558413159583427_n

„Представителството на „VIVACOM“ в Дряново не само, че няма да бъде закрито, но и ще продължи да работи като услугите ще бъдат развивани занапред изцяло в интерес на клиентите“, увериха Мариета Цанкова и Георги Димитров-търговски партньори-мениджъри на „VIVACOM България“ ЕАД.

Те пристигнаха на място след като преди броени дни в града се надигна недоволство като се разчу, че офисът на „VIVACOM“ е нарочен за закриване. Общинската управа на Дряново светкавично реагира като оспори мениджърско решение и представителството беше спасено от затваряне.

„Това е единственият магазин на мобилен оператор на територията на община Дряново. Общината се развива като предпочитана туристическа дестинация през последните години доста млади семейства са закупили имоти в близките села и работят от своите домове, използвайки мобилни и интернет услуги. Имаме и много възрастни и самотни жители, за които е непосилно да ходят до Габрово или Велико Търново, за да ползват услугите на оператора. Освен това кметската управа от дълги години е лоялен партньор на „VIVACOM“ и използва всички предоставяни услуги от мобилния доставчик- стационарни телефони, мобилни телефони, мобилен интернет, видеонаблюдение. Партньорството с „VIVACOM“ ни е много ценно, защото от 2007г. в Дряново се провеждат детски футболни турнири и много други спортни прояви, а мобилният оператор винаги е подкрепял тези събития“, обясни Тодор Георгиев по време на работна среща в общинската администрация. На нея присъстваха търговските партньори на „VIVACOM“ Мариета Цанкова и Георги Димитров, Стефка Пенкова- зам.председател на Общинския съвет, Йордан Млъзев-директор Дирекция „МДТБФ“ към Община Дряново, зам.кметът Ангел Ангелов, Ива Стефанова-собственик на имота, в който се помещава офиса на мобилния оператор.

331443630_1205674356736752_5556820215060141819_n

„За Община Дряново е много важно да продължи да функционира магазинът на „VIVACOM“, категоричен е Тодор Георгиев.

„Дряново е центъра на най-голямата градска агломерация, която включва Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Габрово“, уточни главният финансист на общинската администрация Йордан Млъзев.

„Ще запазим офиса, както и служителите. Ще им предложим добри условия и стимули, които да ги мотивират, за да работят и занапред. Новият договор със собственика на помещението ще бъде подновен от 1 август за още три години. За мен това е голямо предизвикателство и разчитам на сериозния си опит, натрупан в продължение на 15 години в сектор „Телекомуникации“. Разполагаме с два екипа. Идеята ни е да внедрим в община Дряново услугата „От врата до врата“, която се извършва от единия екип. Вторият екип обикаля малките населени места с микробус, превърнат в мобилен офис“, разясни Мариета Цанкова.

Така въпросният подвижен офис ще минава по селата в общината по предварително изготвен график със съдействието на кметовете и ще е в услуга на клиентите.

„Това е в интерес на възрастните хора например, които поради невъзможност да се придвижат до града, често не успяват навреме да си подновят договора и таксите им за ползване на мобилни услуги се повишават“, подчерта Георги Димитров.

329560758_589993186011117_6319373951697096622_n

Официалните партньори на „VIVACOM“ в петък посетиха магазина на мобилния оператор и обещаха, че представителството ще бъде обновено с новия бранд на компанията. Обсъдено бе предложението магазинът да работи и в събота, когато е пазарният ден на Дряново и в града се стичат много хора и от близките селища.

„Стриктно ще следя за доброто обслужване на клиентите. Ще направим всичко възможно и за подобряване качеството на предоставяната услуга“, заяви Мариета Цанкова.

Назад към Новини