P1110785.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


​​​​​Председателят на Общински съвет-Дряново вдигна сватба по холивудски след 13-годишно съжителство с любимата си Миглена

На звездното тържество в курорта Албена, двамата отказаха цветя и подаръци и събраха 3690 лева за лечението на 3-годишната Симона Пенковска
HM1A0281
Председателят на Общински съвет-Дряново Тодор Георгиев и член на Националната асоциация на председателите на общински съвети в република България /НАПОС-РБ/, известен като DJ Теди Джорджо на 25 юни след близо 13 години дружба и съжителство с неговата любима Миглена Александрова вдигна сватба за чудо и приказ. Двамата сключиха брак, а пищната церемония се състоя в хотел „Фламинго Гранд“ в курорта Албена-перлата на българското Черноморие.

Луксозна американска лимузина, возила младоженците по време на сватбената церемония като по холивудски модел.

Над 200 гости присъствали на звездното събитие и станали свидетели на заветното „Да“ на младоженците по време на ритуала.
HM1A9665
„За свои кумове избрахме моят голям приятел от детството Иван Недев и прекрасната му съпруга Мирослава Иванова. На този специален ден, подарих на Миглена цялата си обич“, сподели развълнуват Тодор Георгиев.
„На този незабравим ден си пожелахме най-вече здраве, за да имаме време да остареем заедно и на по-късен етап от живота си да се порадваме на спокойствие“, разкри Миглена.
Тодор Георгиев довери, че близките им са ги зарадвали с ваучери за почивка в екзотична държава по тяхно предпочитание.
Не е тайна, че DJ Теди Джорджо има сериозни контакти и се ползва със завиден авторитет в средите на шоубизнеса и спорта. В сватбения ден той и дамата на сърцето му получили десетки поздравителни адреси. Вълнуващо послание изпратила и една от най-успешните родни поп фолк изпълнителки-Софи Маринова.

„На тържеството присъства победителят в известен телевизионен музикален формат Стефан Илчев, който има национално турне в момента. Специален гост бе певицата ДесиСлава, в програмата участва и една от легендарните български изпълнителки-Тони Дачева. Като ценители на родния фолклор успяхме да доставим огромно удоволствие на нас самите и на гостите ни с изпълненията на Фолклорен ансамбъл „Балик“ и Танцов състав „Веселие“ при Народно читалище „Васил Левски-1959“ в Балчик с ръководител Галина Гавраилова“, разказа Тодор Георгиев.
HM1A0138
Водещи на партито, което продължило до сутринта и празнуващите посрещнали изгрева на слънцето били петима диджеи- DJ Goro, DJ Vito, DJ Orlin и голямата гордост на Тодор Георгиев-синовете му DJ Diass r DJ Theo. Тодор Георгиев определи светлинно-звуковото шоу на светското събитие като магично, благодарение на Румен Кънев от варненската фирма „Призма“. Бялата лимузина пък била осигурена от Петър Тодоров, по-известен като Пепи Крайслера. Всички незабравими и щастливи мигове са запечатани от обектива на фотографа Радослава Кунчевска.

„Сред атракциите на вечерта бе една наша любима изпълнителка и съпруга на Георги Вълканов-Лия, която изпя шлагерът „Обич за двама и ни трогна до сълзи“, каза Тодор Георгиев.

Въпреки и опиянени от щастие, младоженците не забравили, че на този свят има и страдание и болка. Заради това решили да подкрепят инициираната и организирана от Община Дряново преди седмици национална благотворителна кампания „Предай добро за Симона“. 3-годишното момиченце се бори с тежко заболяване и се нуждае от спешно лечение, което струва 110 000 евро. Каузата подкрепят именити спортисти и музикални изпълнители.

„По този повод с Миглена предварително обявихме на нашите гости, че сме се ангажирали с тази кампания и помолихме да не ни подаряват цвята и други подаръци, а средствата да бъдат дадени в подкрепа на каузата. Така успяхме да съберем 3690 лева за Симона Пенковска от Габрово. Комисия от четирима адвокати пред присъстващите в залата отвориха урната, преброиха парите и обявиха събраната сума. На 27 юли преведохме средствата по дарителската сметка за лечението на Симона“, разказа развълнуван Тодор Георгиев.

Той призова всеки, който желае да стане част от благородното дело в подкрепа на малката Симона и напомни, че на 6 юли от 17:30 часа ще се състои концерт и открита тренировка на стадион “Локомотив” с участието на рапърите Fyre и Dim4ou, Torino & Pashata, PG & DRINK, DJ Diass, DJ Theo, водещи на събитието е тандема – DJ George и DJ Teddy Georgo.

Назад към Новини