P1110167.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


Общинският съвет в Русе одобри побратимяване с китайския град Ичун

Местните парламентаристи гласуваха удостояването на Н. В. Пр. Русенския митрополит Наум със званието Почетен гражданин на града
Обс1
Общинският съвет в Русе одобри побратимяването на крайдунавския град с китайския град Ичун, провинция Дзянси. Това е поредна стъпка за утвърждаване на приятелските взаимоотношения между Русе и Китайската народна република преди домакинството на крайдунавския град на Световното първенство по драконови лодки през 2025 г.

Съветниците гласуваха още изменения в Наредба №17 за символиката на Община Русе, както и изменения и допълнения на Наредба №16 за определянето и администрирането на местните такси, цени на услуги и права на територията на Община Русе.
„>Обс3
Зелена светлина получиха задания за изработване на подробни устройствени планове провеждане на публични търгове с явно наддаване за продажба на недвижими имоти – частна общинска собственост.

Местният парламент гласува на сесия и удостояването на Н. В. Пр. Русенския митрополит Наум със званието Почетен гражданин на града.

Назад към Новини