P1110814.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


Тодор Георгиев, председател на Общински съвет-Дряново и член на НАПОС-РБ, известен като DJ Теddy Georgo: ​​​​​Хора с добри сърца дариха 6555 лева за лечението на състезателя по кикбокс Николай Чолаков

Хиляди протегнаха ръка в подкрепа на Николай Чолаков, състезател по кикбокс от Шумен. Общо 6555 лв. бяха дарени по време на инициативата „Предай добро за Ники“ в „Арена Шумен”. Средствата са жизненоважни за Николай Чолаков, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент е напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба със сериозни здравословни последици, Ники има шанс да проходи отново.

Много благодетели откликнаха на призивите за подкрепа на спортиста.

„Кампанията „Предай Добро За Ники” продължава и всеки който има възможност може да подпомогнете инициативата. Доброто е това, което държи този свят на повърхността. Без значение дали говорим за спорт или за друг вид дейност. Никой не е обеднял, когато е протегнал ръка към човек в беда. Защото никой не е застрахован, че утре няма да бъде на мястото на падналия и злочестия днес. Адмирации за Човека с голямо сърце Калоян Колев от клуба по „ММА“ в Шумен, който бе двигател на инициативата“, казва Тодор Георгиев, известен като DJ Теddy Georgo“, който е и председател на Общинския съвет в Дряново. Той е един от двигателите на благородната инициатива.

Тодор Георгиев припомня, че на 29 януари в Шумен, в спортна зала „Арена“ се проведе благотворителната изява „Предай добро за Ники“ в която участие взеха спортните клубове на Шумен по „ММА“ и „КИКБОКС“, „Мадарски конник“, „Стимул“, „I PRO EMS ZONE“, големите шампиони – кикбоксьора Стоян Копривленски и боксьора Благой Найденов. В кампанията активно се включиха рапърът FYRE, DJ THEO, DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo“.

Спортните клубове по ММА и КИКБОКС организираха благотворителната тренировка и концерт под надслов „Предай добро за Ники“. Шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организираха инициативата за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков. Спортни демонстрации направиха най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов – световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Участие в благотворителната кауза, взеха и изпълнителите – любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието бяха най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE.

С български дух, наситен фолклор и настроение в залата, подгряха и ансамбълa за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци- близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова. Всички изпълнители обраха аплодисментите на присъстващите в „Арена Шумен”“, сподели Тодор Георгиев.

„В отбора на Ники се включиха над 1500 души от Шумен и региона, за да помогнат той да проходи отново, като събитието се превърна в един своеобразен празник на добротата и обединението. Събитието премина под егидата на DJ Теddy Georgo и DJ GEORGE, които допринесоха за позитивното настроение и емоции в залата.

„Благодарим на всички добри хора, който станаха съпричастни към битката на Ники. Кампанията „Предай Добро За Ники” продължава, можете да подпомогнете инициативата“, апелира Тодор Георгиев, познат като DJ Теddy Georgo.Назад към Новини