P1100698.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


Националната асоциация на председателите на общински съвети дарява 2000 лева за бедстващите в Турция и Сирия

На заседание на Управителния съвет на НАПОС-РБ бяха приети отчета и бюджета на организацията за 2022 г., както и проектобюджета за настоящата година

​​​​​Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/ дарява 2000 лева за бедстващите след разрушителното земетресение в Турция и Сирия. Сумата ще бъде преведена по сметката на БЧК. Това бе решено на заседание на Управителния съвет на НАПОС-РБ, което се проведе на 9 февруари.

Ръководството обсъди и прие отчета за дейността на Асоциацията за изминалата 2022 г. Той бе представен от председателя на НАПОС-РБ и председател на Общински съвет-Велико Търново Венцислав Спирдонов.
Изпълнителният директор на НАПОС-РБ запозна Управителния съвет с бюджета на организацията за 2022 г., както и проектобюджета за 2023 година, които единодушно бяха приети.

Членовете на Управителния съвет дискутираха за състав на Мандатна комисия и протоколчици за Общото събрание на Асоциацията, както и приемане на нови членове.Назад към Новини