P1120258.JPG

Последни Новини


На 06.03.2024 г. в град Пловдив се проведе XXII Общо събрание на НАПОС-РБ.

Виж Повече информация


Излезе от печат Брой 42 на Информационен бюлетин.

Виж Брой 40


Нов наръчник на НАПОС-РБ в подкрепа на Общинските съвети


Удостоиха с академичен плакет председателя на НАПОС-РБ Венцислав Спирдонов и изпълнителният директор на асоциацията Делян Дамяновски

Призът бе връчен от проф.д-р Андрей Захариоев, декан на Факултет „Финанси“ към Стопанската академия в Свищов, учредител и пръв председател на НАПОС-РБ
341598826_753198303134458_1193274901383498743_n
От Академичната общност на професионалните финансисти присъдиха почетен плакет на председателя на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/ и председател на Общински съвет-Велико Търново Венцислав Спирдонов за успешния мандат като ръководител на престижната организация. Плакетът е с надпис на латински език „Начинанието заслужава“ и с гравирана цифрата „70″.

Със същия плакет бе удостоен и инж.Делян Дамяновски в знак на признателност за неговата устойчива в годините роля като изпълнителен директор на НАПОС-РБ и съучредител на асоциацията.

Призът бе връчен от проф.д-р Андрей Захариев, декан на Факултет „Финанси“ към Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов, учредител и пръв председател на НАПОС-РБ по време на Общото събрание на Сдружението на ръководителите на местни парламенти, което се проведе на 18 април в Пловдив.

„Начинанието да я има тази асоциация наистина си заслужаваше“, каза по време на церемонията проф.Андрей Захариев.

Той поясни, че академичният плакет е в лимитиран тираж и с него са отличени водещи финансови институции, видни общественици и учени-финансисти.

Назад към Новини